MUSIK

Sammenspil, kor og rytmik med eller uden forældre

På vores fritidshold er det musikalske fællesskab i centrum. På rytmik og familiejam deltager babyer og småbørn med deres forældre. De lidt større børn kan gå til kor og sammenspil for enten begyndere eller let øvede.

Sammenspil dækker over tre forskellige hold; musikværksted, rotation og sammenspil. Forskellen på de tre er, at i Musikværkstedet er der fokus på selv at skabe musik - det er eksperimenteren med lyde og rytmer, som bliver til vores egen musik, vi selv spiller. Holdet er åbent for alle niveauer og alle instrumenter - også strygere og blæsere. På rotation er der fokus på at prøve forskellige instrumenter og måske finde frem til det instrument, man har lyst til at blive dygtigere på. Det er et hold, der er velegnet til begyndere og let øvede. På Sammenspil spiller du som udgangspunkt det instrument, du gerne vil blive dygtigere på. Holdet spiller gode numre som andre har skrevet, men vi forsøger også at lave vores eget musik og skabe et fedt band sammen. Stilen er rock, pop og alternativ musik. Du lærer at spille i band og du får prøvet at være med i et orkester.

Man kan ikke gå til undervisning i et særligt instrument hos os, da vi ikke er en egentlig musikskole - til gengæld giver vores dygtige undervisere gerne tips til hvor man kan finde en privat underviser hvis lysten til at fordybe sig i et specifikt instrument melder sig. De mange musikaktiviteter krydrer vi med søndagsskoler, forskellige camps, workshops, koncerter og festivaler hvor vi inddrager eller inviterer vores dygtige musikbørn. 

Et rum for sjov og leg mellem forældre og deres babyer
Prøv kræfter med forskellige instrumenter og dét at spille sammen med andre
Korsang og fællesskab for børn i 2.-5. klasse
For byens mindste borgere, og børn der endnu ikke er startet i skole.
Har du en smule erfaring med at spille et instrument, men vil gerne blive bedre eller prøve kræfter med et helt nyt?
Holdet er for børn, der har sunget i kor før, og som er klar på en udfordring!
Holdet for de erfarne børn, som ønsker at fortsætte med at spille et instrument og øve sig i at være en del af et band
Musikværksted med fokus på at skrive og spille egen musik
Sammenspil med forskellige instrumenter for børn der har spillet i band før