MUSIK

Sammenspil, kor og rytmik med eller uden forældre

På vores fritidshold er det musikalske fællesskab i centrum. På rytmik og familiejam deltager babyer og småbørn med deres forældre. De lidt større børn kan gå til kor og sammenspil for enten begyndere eller let øvede.

På rotation er der fokus på at prøve forskellige instrumenter og måske finde frem til det instrument, man har lyst til at blive dygtigere på. Det er et hold, der er velegnet til begyndere og let øvede.

På Sammenspil spiller du som udgangspunkt det instrument, du gerne vil blive dygtigere på. Holdet spiller gode numre som andre har skrevet, men vi forsøger også at lave vores eget musik og skabe et fedt band sammen. Stilen er rock, pop og alternativ musik. Du lærer at spille i band og du får prøvet at være med i et orkester.

Man kan ikke gå til undervisning i et særligt instrument hos os, da vi ikke er en egentlig musikskole - til gengæld giver vores dygtige undervisere gerne tips til hvor man kan finde en privat underviser hvis lysten til at fordybe sig i et specifikt instrument melder sig. De mange musikaktiviteter krydrer vi med søndagsskoler, forskellige camps, workshops, koncerter og festivaler hvor vi inddrager eller inviterer vores dygtige musikbørn. 

Prøv kræfter med forskellige instrumenter og dét at spille sammen med andre
Holdet er for børn, der har sunget i kor før, og som er klar på en udfordring!
Er du begynder eller har du allerede en smule erfaring med at spille et instrument?
Holdet for de større børn, som ønsker at spille et instrument og øve sig i at være en del af et band
Korsang for de spirende skolebørn