VÆRKSTEDER MED FOKUS PÅ KREATIVITET, FAGLIGHED OG FORDYBELSE

Forløb for skoleklasser

I starten af 2018 tilbyder vi LIGHTPAINTING med huskunstner og fotograf Henriette Lykke. 

Målgruppen er udskoling. Projektet løber for hver klasse over 3 dage.

Der er pt ledigt: 22, 25, 26 januar

19, 22, 23 februar 

26, feb, 1, 2 marts

5, 8, 9 marts

Kontakt Søs: vniels@kff.kk.dk for mere info. 

 

Har I som lærere eller pædagoger forslag eller ønsker til kreative forløb, er I altid velkomne til at kontakte os på boernekulturhus-amar@amager-kulturpunkt.dk. Så vil vi meget gerne hjælpe med at udvikle forløb på baggrund af jeres behov.

Skoleværkstederne fokuserer på mødet mellem eleverne og en professionel kunstner inden for forskellige kulturgenrer. Værkstederne fungerer både selvstændigt eller som understøttende undervisning inden for forskellige fag. Samtidig indeholder værkstederne øvelser, som styrker elevernes evne til at samarbejde og udtrykke sig overfor hinanden. Alle værksteder forløber over én eller to gange, hvor klassen kommer på besøg i Børnekultur Ama’r. Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

SKOLEHOLD EFTERÅR 2017

Den Cyklende Musikskole

Læs her om den Cyklende Musikskole og en dokumentation og evaluering af to pilotprojekter omkring fleksibel, mobil musikundervisning af høj kvalitet


ARKITEKTUR DER DUR

Undervisningsmaterialer for skoleklasser.
Kom på besøg og lån en værktøjskasse med tegnegrej og redskaber og gå på opdagelse på egen hånd. 
Læs mere og hent opgaverne her.Tilmelding på tlf. 27 15 68 23 eller på mail til diana@amager-kulturpunkt.dk

Værkstederne tildeles efter ”først til mølle” princippet, dog ønsker vi, at så mange klasser som muligt får glæde af værkstederne. Derfor kan hver klasse som udgangspunkt kun tilmelde sig ét værksted og hver skole max. seks. Derefter er det muligt at blive skrevet på venteliste til yderligere forløb.

Praktiske oplysninger

Der er mulighed for skoleklasser at spise medbragt mad i vores caféområde. Skoleklasser er velkomne til at bruge husets øvrige faciliteter før og efter værkstedsforløb. 

Afbud
Hvis klassen bliver forhindret i at møde op til et reserveret forløb, beder vi jer om at melde afbud senest dagen før kl. 12, så andre kan få glæde af tilbuddet. Ved udeblivelse uden afbud opkræver Børnekulturhuset et gebyr på 300 kr.

Åben Skole

I forbindelse med Åben Skole deltager børnekulturhuset i en række pilotprojekter, der skal undersøge, hvordan kulturinstitutioner kan supplere med indhold og faciliteter, i forbindelse med den nye skolereform. Vi orienterer løbende om disse tiltag, som også vil være at finde inde på Åben Skole-portalen.