Skoler & Institutioner

Aktuelle tilbud til skoler og institutioner

Her finder i de aktuelle tilbud Børnekulturhus Ama'r har til skoler og institutioner. Vi har skiftende workshops til forskellige alderstrin og fag, der oftest udbydes efter først-til-mølle og som er gratis, da vi fundraiser til at udvikle forløb i samarbejde med de udøvende kunstnere. Ønsker i specifikke forløb for hele årgange, der dækker bestemte fag eller områder er I altid velkomne til at kontakte os - i disse tilfælde vil der ofte være en eller anden form for egenbetaling fra institutionen.

Thomas sandberg

’PLAYFUL’ – lyd og billede på tablets

Et forløb for mellemtrinnet.
Alexander spiller violin, Meire danser

KROP

Lær at bruge kroppen som et visuelt ’instrument’ og et udtryksmiddel gennem musik og dans.

Lys-fotografi

Lav fantastiske fotos med hele klassen. Forløb for 6. klasse og opefter

Vi har puttet læring om arkitektur i kasser.

Børnekulturhus Ama'r har, i samarbejde med arkitekt Julie Dufour, udviklet læringaktiviteter indenfor arkitektur, rum- og materialeforståelse og tilbyder disse som supplement til undervisningen i matematik, håndværk og design. Indholdet er målrettet indskolingen og mellemtrin, samt skolegrupper i børnehaver. Du kan læse mere om kasserne her og nedenfor kan du downloade alle lærevejledninger. Du kan også finde kontaktinfo til os, så du kan reservere materialet til din klasse.

HVEM BOR HER?

Skal en krokodille sove i et badekar og hvorfor vil katten ikke bo i et akvarie?

Mægtig Morsom Motion

Terningens 6 sider er i spil. Indbyder særlige rum til særlige bevægelser?

MATERIALEJAGT

Hvordan føles vinduerammen og udtrykker væggen sig korrekt?

Arkitektur der dur

Undervisningsmaterialer for skoleklasser

'Amager for ÉN, Amager for ALLE'

En sjov og aktiv opdagelsestur for hele familien!

Her kan du få fat på os:

Kontakt os på telefon 32843211 eller mail bornekulturhusamar@kk.dk og reservér den kasse som passer til din klasse eller institutions behov. Her aftaler vi også et tidspunkt for jeres besøg.

Praktiske oplysninger

Der er mulighed for skoleklasser at spise medbragt mad i vores caféområde. Skoleklasser er velkomne til at bruge husets øvrige faciliteter før og efter en aktivitet. 

Åben Skole

I forbindelse med Åben Skole deltager børnekulturhuset i en række pilotprojekter, der skal undersøge, hvordan kulturinstitutioner kan supplere med indhold og faciliteter, i forbindelse med den nye skolereform. Vi orienterer løbende om disse tiltag, som også vil være at finde inde på Åben Skole-portalen.