KomponistCamp i uge 32

En hel uge med musik!

Mandag til fredag i den sidste uge af skolernes sommerferie (uge 32) kan du komme på KomponistCamp i Børnekulturhus Ama’r. 

I vil i løbet af ugen møde forskellige undervisere, musikere og komponister, men skal primært arbejde sammen med tre dygtige komponister, der er på Campen hele ugen. Vi  fordyber os i musik, klange og lyde, kigger på musikkens grundelementer, prøver nye anderledes instrumenter eller metoder af og træner både at bruge fantasien og at lytte. 

Der bliver masser af tid til sjov og hygge, musikalske lege og øvelser, inspirationsmorgener, en fælles koncert og en hel masse mere, hvor vi arbejder sammen alle sammen, men I har også en mindre gruppe som I arbejder sammen med. De små grupper inddeler vi efter alder, så du er sikker på at arbejde sammen med nogen på nogenlunde samme alder som dig selv.

Mødetid er kl 9.30 hver dag og vi slutter kl 14 - undtagen fredag hvor vi holder en lille afslutning og inviterer forældre til koncert kl 15 - 16.

Campen er for børn og unge fra 10 - 16 år. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, kun lysten til at fordybe sig i musikkens udtryk sammen med andre børn/unge og nogle dygtige undervisere - MEN hvis du spiller et instrument må du super gerne tage det med, det kan være vi sætter det i spil nogle af dagene.

Det koster 700 kr at deltage i hele KomponistCampen

Campen er et samarbejde mellem Dansk Komponistforening og Børnekulturhus Ama’r.

Kontakt

Børnekulturhus Ama´r

Øresundsvej 8B

2300 København S
Del med