Hold

Hold

Gå til arkitektur, babyrytmik, ballet, billedkunst, breakdance, børnekor, familiejam, tegning, yoga eller nogle af vores mange andre eftermiddagshold.

Gå til kultur!

Har dit barn eller barnebarn lyst til at gå til noget i fritiden, have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt? Vi tilbyder et væld af forskellige fritidsaktiviteter tilrettelagt for børn og unge i alle aldre. 

Fællesnævneren for undervisningen i Børnekulturhus Ama’r er, at det skal være lærerigt, sjovt og udfordrende. På vores fritidshold udvikler børnene sig sammen med professionelle voksne og andre børn, der deler begejstring og talent inden for forskellige kunstarter og kulturgenrer. 

 

Sæson 2023/2024

Tilmeldingerne åbner 1/6 kl. 10 for alle hold. Skolebørn (1 klasse eller ældre) binder sig for et helt år og betaler i 2 rater, mens de mindste børn (under 1 klasse) kun er tilmeldt 1/2 år ad gangen. Vi åbner for tilmelding til forårets hold og eventuelle restpladser på hold for skolebørn 1/12 kl. 10.

 

Efterårsholdene kører fra uge 34 til og med uge 46, med undtagelse af uge 42 grundet efterårsferie.

Forårsholdene kører fra uge 2 til og med uge 17, med undtagelse af uge 7 og 13 grundet vinter- og påskeferie.

Forårsholdene som ligger om mandagen kører fra uge 2 til og med uge 18, med undtagelse af uge 7, 13 og 14 grundet vinter- og påskeferie.

 

Tilmelding er bindende og sker i vores administrationssystem SpeedAdmin via nedenstående link