Krea camp uge 31

Krea camp uge 31

Billet salg åbner 04-03-2024 kl10:00

 

Kom og brug skolernes sommerferie på at være kreativ i det skønne skæve børnekulturhus på Amager. På KreaCamp uge 31 2024 arbejder vi i år i to hold:

Billedkunst med Maria Lau Krogh

Tøj og smykke design med Anne Lahn og Lærke Bang Barfod.

På hvert hold arbejder vi med kunstens kreative potentialer vejledt af professionelle kunstner.

Der er plads til 20 børn på hvert hold. KreaCamp henvender sig til børn som starter i 3.klasse eller ældre. Det koster 1100 kr. Man tilmelder sig til enten på Billedkunst eller Tøj og smykke design. Der bliver også tid til en masse fælles oplevelser, til sjov og hygge, en tur på klatrevæggen, morgensang og meget mere.

KreaCamp foregår i Børnekulturhus Amar med undervisning mandag til fredag i tidsrummet mellem kl.9.30 - 15.00. Børnene får snack i løbet af dagen, men skal selv medbringe madpakke. Ugen afsluttes med en fernisering hvor forældrene inviteres ind i huset til udstilling og afslutning.

Billedkunst med Maria Lau Krogh:

Vi eksperimenterer, afprøver teknikker og skaber kunst i særklasse! På dette hold får du et indblik i de forskellige materialer, teknikker og virkemidler man kan gøre brug af i udformningen af billedkunst. Vi arbejder og leger med mange forskellige kunstneriske udtryk og teknikker.

Tøj og smykke design med Anne Lahn og Lærke Bang Barfod:
 

Har du også en lille designer gemt i maven og har du en lille drøm om at lave dine egne smykker, tasker og tøj ? Så kom til Krea campen på Børnekultuhus Ama´r og mød de to designere Anne Lahn og Lærke Barfod, som Vil inspirere og guide dig igennem fantastisk kreativ uge sammen med en masse andre børn.
 

I løbet af ugen vil du lære at sy på symaskine, lære at save i messingplade til eget design af smykke, brodere i stof, indfarve stof med den japanske teknisk shibori indfarvning, designe og sy tasker eller tøj, lave dine egne butikspodier i papmache, designe og indrette en lille model af din egen drømme butik.

Kontakt

Børnekulturhus Ama´r

Øresundsvej 8B

2300 København S
Del med