Animation og stop-motion

I animation og stop-motion holdene arbejder vi med at sammensætte billeder, lyde og scenografier til en flydende sjove bevægelser og fortællinger.

I animation og stop-motion holdene arbejder vi med at sammensætte billeder, lyde og scenografier til flydende sjove bevægelser og fortællinger. igennem sæsonen vil eleverne eksperimentere og lege med at skabe egne figur, scenografi, og animationsserier. Eleverne arbejder både med æstetikken og med det tekniske element. igennem øvelser og tematikke får eleverne kendskab til alt fra historiefortælling til formidlingstekniker både i lyd og i billede. På holdet arbejdes både analogt og digitalt.

Tilmelding

Tilmelding er bindende og gælder for hele perioden hvad enten det er et helårshold eller et halvårshold du tilmelder dit barn. Betaling kan ikke refunderes efter tilmelding.

Tilmelding sker i vores administrationssystem SpeedAdmin via ovenstående link.

Bemærk

Hvis du i tilmeldingsproceduren ikke kan se det specifikke hold du ønsker er det fordi det er fyldt op.

Holdliste

Mandag

Man kl. 15.30-17:20 Animation og stop-motion For 1.-3. klasse. Susi Haaning (Helårligt hold 26 uger i alt, pris 2800 kr.) Fra uge 34-46 & uge 2-18 (undtagen ferieuge 42, 7, 16, 17)

 

Man kl. 17.30-19:20 Animation og stop-motion For 4. klasse+. Susi Haaning (Helårligt hold 26 uger i alt, pris 2800 kr.) Fra uge 34-46 & uge 2-18 (undtagen ferieuge 42, 7, 16, 17)

Animation og stop-motion underviser: Susi Haaning