Smykke og Tøjdesign

I smykke og Tøjdesign arbejder vi med formgivning i forskellige materialer.

Vi arbejder med materialevalg, rummelighed og at udvikle forskellige dele af det pågældende håndværk så børnene med tiden får udviklet en palette af teknikker og får mulighed for selv at skabe det, de kan forestille sig. Vi ser på former, arbejder med farver, symboler og koder og taler om, hvilke virkemidler og metoder designeren benytter sig af. Men allermest bruger vi selvfølgelig vores fantasi til at bygge og skabe selv.

Underviserne er uddannede  designere eller skræddere og har ved siden af deres faglighed stor lyst til og erfaring med at lære fra sig, så ideer og projekter brydes ned i elementer, der er overskuelige for de enkelte børn.

Tilmelding

Tilmelding er bindende og gælder for hele perioden hvad enten det er et helårshold eller et halvårshold du tilmelder dit barn. Betaling kan ikke refunderes efter tilmelding.

Tilmelding sker i vores administrationssystem SpeedAdmin via ovenstående link.

Bemærk

Hvis du i tilmeldingsproceduren ikke kan se det specifikke hold du ønsker er det fordi det er fyldt op.

Holdliste

Tirsdag

Tir kl. 16.00-17:20 Smykke og Tøjdesign. For 3.-4. klasse. Maja Lund Hvidtfeldt (Helårligt hold 26 uger i alt, pris 2450 kr. kr.) Fra uge 34-46 & uge 2-17 (undtagen ferieuge 42, 7, 13)

 

Tir kl. 17.30-19:20 Smykke og Tøjdesign. For 5. klasse+. Maja Lund Hvidtfeldt (Helårligt hold 26 uger i alt, pris 2800 kr.) Fra uge 34-46 & uge 2-17 (undtagen ferieuge 42, 7, 13)