Figur og spil laboratorie

I Figur og spil laboratorie udforsker vi alle dele af miniature figur hobbyen, vi maler dem og øver os i forskellige teknikker. Vi spiller og lærer at udvikle spil systemer og tuneringer.

Figur og spil laboratorie mødes vi hver uge, vi udforsker alle dele af miniature figur hobbyen, vi maler dem og øver os i forskellige teknikker. Vi bygger landskaber og terræn til at spille med dem på. Vi tænker kreativt og bruger forskellige materialer til at bygge vores spiluniverser. Når vi har øvet os i spillene, og malet en masse flotte figurer så laver vi måske en turnering. Vi sørger for at vi har nogle forskellige spil systemer så der er lidt til en hver smag, vi har nogle figurer som vi kan øve os på at male, nogle af dem kan man få med hjem. Man er selvfølgelig mere ind velkommen til at tage sine egen figurer med. 

En stor del af tiden bliver brugt på at male, bygge, figur og terræn. Fokus på begge hold er at skabe det gode sociale samvær. Når vi spiller spillene fokuser vi på strategi, taktik, spil mekanismer, historieudvikling. 

Tilmelding

Tilmelding er bindende og gælder for hele perioden hvad enten det er et helårshold eller et halvårshold du tilmelder dit barn. Betaling kan ikke refunderes efter tilmelding.

Tilmelding sker i vores administrationssystem SpeedAdmin via ovenstående link.

Bemærk

Hvis du i tilmeldingsproceduren ikke kan se det specifikke hold du ønsker er det fordi det er fyldt op.

Holdliste

Mandag

Man kl. 15.30-17:20 Figur og spil laboratorie. For 1.-3. klasse. Dirk Natorp (Helårligt hold 26 uger i alt, pris 2800 kr.) Fra uge 34-46 & uge 2-18 (undtagen ferieuge 42, 7, 16, 17)

 

Man kl. 17.30-19:20 Figur og spil laboratorie For 4. klasse+. Dirk Natorp (Helårligt hold 26 uger i alt, pris 2800 kr.) Fra uge 34-46 & uge 2-18 (undtagen ferieuge 42, 7, 16, 17)

Figur og spil laboratorie underviser: Dirk Natorp