Amager Børnemusikfestival

Fyld vinterferien med musik. Amager Børnemusikfestival er koncerter, workshops og forestillinger for børn i alle størrelser - og deres voksne.

Hvert år i uge 7 byder vi velkommen til Amager Børnemusikfestival. Vi drysser koncerter ud i biblioteker og kulturhuse og præsenterer mange forskellige genrer for børn og deres voksne. Noget er smalt; som når 30 personer lytter og lærer at danse folkedans i Børnekulturhuset, noget bredt; som når Wafande gæster Amager Bio og 650 glade børn og voksne synger med på hits og bliver opdraget i kunsten at gå til koncert. Amager Børnemusikfestival er også workshops hvor store og små får lejlighed til at være kreative med lyd og forskellige materialer eller til være med i musikken.

Amager Børneteater Festival arrangeres af Kultur S (kulturhuse og biblioteker i 2300 S) og Teater Zebu. Finansieringen er primært fundraising i både offentlige puljer og hos private fonde og en delvis egenfinansiering fra de medvirkende kulturinstitutioner. I 2022 var vi blandt andet støttet af Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest LokaludvalgBUPL’s solidaritets- og kulturfond og Statens Kunstfond.

Årets program

Følg linket og find programmet for 2024

Klik og se årets program!