Insektinvasion

Biologi, natur/teknik, bevægelse og scenekunst: Et forløb for 3., 4. og 5. klasser i Efteråret 2023.

Insektinvasion er en tværkunstnerisk forløb, hvor børnenes egen fantasi og kreativitet bringes i spil igennem gennem en forståelse af biologiens og insekters forunderlige verden og bevægelsesmønstre. My Lindblad Szlavik, (koreograf, danser & performer) fra Secret Hotel og Børnekulturhus Ama´r vil gerne invitere jeres 3., 4. og 5. klasser til et fire dages forløb i Børnekulturhus Ama´r.

Med særlig fokus på myren og andre insekters liv inviteres I med ind i et univers, hvor vi undersøger det levende omkring os igennem kroppen og vores sansninger. Et forløb hvor eleverne får en anderledes og direkte oplevelse både af den levende verden omkring os, og af hvordan scenekunst, bevægelse og biologi smelter sammen.

Fag: Biologi, Natur/teknik, Idræt/bevægelse og Scenekunst

Emner: Naturen, insekter, myrer, kroppen, sanser, dans, kreativitet, sanser, kulturen, scenekunst og performance.

Praktisk: Vi tilbyder et forløb på 16 timer/ uge som fordeles ud på fire dage (mandag-torsdag) i tidsrummet kl. 8.30 - 13.00. Klassen arbejder med My, som er professionel dansekunstner, og som har mange års erfaring med at formidle kunst til børn og unge. Sted: Børnekultuhus Ama´r, Øresundsvej 6b, 2300 København S

 

Tilmelding hos Lotfi Attia, Børnekultuhus Ama´r, 51525923 el. uz8t@kk.dk (først til mølle. Forløbet er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune.

Mulige tider i skoleåret 22/23 Efterår: Alle forløb er pt. booket. eventuelle restpladser ligges løbende ud.