10 år med Børnekulturhus Ama'r

Vores hus har rundet de 10 år! Det fejrede vi blandt andet med et magasin, hvor vi har skrevet lidt om alt det, vi synes er vigtigt.

Den første runde fødselsdag skal selvfølgelig fejres!

Børnekulturhus Ama'r har en lang historie som forening og takket være en række ildsjæle kunne man den 2/2 2013 slå dørene op til børnenes helt eget hus. En gruppe børn var inden byggeprocessen med til at give arkitekten deres bud på ønsker og drømme til, hvad et børnekulturhus skal kunne. Med udgangspunkt i børnenes ideer designede Dorte Mandrup børnekulturhuset på Øresundsvej, der de sidste 10 år har været fyldt op med aktiviteter, liv og glæde.

I starten af februar fejrede vi vores 10 års fødselsdag over flere dage fyldt med aktiviteter og gæster. Derudover brugte vi anledningen til at reflektere over, hvad der er vigtigt for os i vores arbejde med at præsentere børnekultur på mange måder, til mange forskellige børn og unge og i mange kontekster. Alt dette har vi skrevet om i vores fødselsdagsmagasin, hvor I også kan læse om arkitekturen, husets historie, samarbejder, festivaler og meget mere. 

Magasinet findes i fysisk format i børnekulturhuset, som I er velkomne til at komme forbi og få et eksemplar af, men det ligger også som .pdf nederst på denne side.

God læselyst!

Find magasinet som .pdf her