BIG BANG festival

En hel weekend fyldt med forestillinger, workshops, koncerter og musikalske eksperimenter for hele familien. Find de eventyrlystne ører frem og kom med på opdagelse!
Festivalens program

For anden gang præsenterer vi en Københavnsk udgave af den internationale BIG BANG festival. To dage fyldt med fantastisk musik og lyd fra ind- og udland. Alt sammen for børn i forskellige størrelser og deres voksne. 

Musiktorvet og salene i Amager Bio, BETA, Teater ZeBU og Børnekulturhus Ama'r danner rammen for festivalen hvor I opleve et væld af forestillinger, installationer, workshops og koncerter. Noget er gratis og andet kræver en billet der koster 35 kr. Tag et kig under de enkelte events, vi lægger løbende nye programpunkter på henover sommeren.

Er du mellem 10 og 12 år kan du også blive Ambassadør for festivalen - de hjælper med at lave sjove reklamevideoer op til festivalen og er med til at interviewe kunstnere, hjælpe publikum rundt, se billetter og meget andet i festivaldagene. Nederst på siden finder i en fil med al info omkring Ambassadørtjansen. Vi har kun plads til 8 ambassadører så vent ikke for længe med tilmeldingen.

Festivalen er realiseret takket være støtte fra: Amager Vest Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg, BUPL, Copenhagen Volunteers, Dansk Komponist Forening, JazzDanmark, Københavns Kommunes Musikudvalg, Nordea-fonden, Områdefornyelsen Sundby, Sonning-Fonden, Statens Kunstfond, Teater ZeBU, William Demant Fonden, Zonzo Compagnie

Vil du være ambassadør?

BIG BANG festival

Børnekulturhus Ama'r, Musiktorvet

Festivalpladsen er åben begge dage fra kl 10 - 17

Del med